Rød karrysuppe med kylling, bolsjebede og lime
Laktosefri
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Rød karrysuppe med kylling

bolsjebede og lime
Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Aromatisk rød karrysuppe med kylling, sprøde bolsjebeder, frisk mynte og syrlig lime.

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Olie
    • Peber
    • Salt
    • Vand
    Liste
    Liste
    Billeder
    Fuldkornsris
    135 g
    Rødløg
    1 stk
    Gulerod
    1 stk
    Hakket kylling
    300 g
    Rød karrypaste
    ½ pose
    Hønsebouillon
    ½ pose
    Kokoscreme
    1 pose
    Vand
    3½ dl
    Mynte, frisk
    ½ pk
    Bolsjebede
    1 stk
    Lime
    ½ stk
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    613 kcal
    Fedt:
    20 g
    Kulhydrater:
    68 g
    Protein:
    39 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Kog risene som anvist på posen.
     Pil rødløg og hak fint. Skræl gulerod og skær i små tern. Varm lidt olie op til høj varme i en gryde. Svits rødløg og gulerod ca. 1 min. Kom kødet på i ét stykke og steg ca. 2 min. på hver side, så det får lidt skorpe. Del det nu fra hinanden med grydeskeen, tilsæt rød karrypaste (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og rør rundt. Tilføj bouillon, kokoscreme og vand og lad det koge 4-5 min. Smag til med salt og peber.
     Hak mynten fint. Skræl bolsjebede og skær den i små tern. Riv limeskal fint og pres saften over. Bland det med bederne, mynte og krydr med salt og peber.
    Kom suppen i portionsskåle og top med bolsjebederne. Servér med ris til.
    Håber maden smager!