
Laktosefri
Glutenfri
2 dages holdbarhed
Rød karrysuppe med kylling
bolsjebede og limeNy opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Aromatisk rød karrysuppe med kylling, sprøde bolsjebeder, frisk mynte og syrlig lime.
Aromatisk rød karrysuppe med kylling, sprøde bolsjebeder, frisk mynte og syrlig lime.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Fuldkornsris
135 g
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 stk
Hakket kylling
300 g
Rød karrypaste
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Kokoscreme
1 pose
Vand
3½ dl
Mynte, frisk
½ pk
Bolsjebede
1 stk
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 613 kcal
- Fedt:
- 20 g
- Kulhydrater:
- 68 g
- Protein:
- 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Pil rødløg og hak fint. Skræl gulerod og skær i små tern. Varm lidt olie op til høj varme i en gryde. Svits rødløg og gulerod ca. 1 min. Kom kødet på i ét stykke og steg ca. 2 min. på hver side, så det får lidt skorpe. Del det nu fra hinanden med grydeskeen, tilsæt rød karrypaste (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og rør rundt. Tilføj bouillon, kokoscreme og vand og lad det koge 4-5 min. Smag til med salt og peber.
Hak mynten fint. Skræl bolsjebede og skær den i små tern. Riv limeskal fint og pres saften over. Bland det med bederne, mynte og krydr med salt og peber.
Kom suppen i portionsskåle og top med bolsjebederne. Servér med ris til.
Håber maden smager!