Navratan korma med ristet blomkål, koriander og cashew-topping
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Navratan korma

med ristet blomkål, koriander og cashew-topping
Ny opskrift
Under 40 min
13 Ingredienser
Fyldig vegetarisk karry serveret med ris.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Cashewnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Smør
Liste
Liste
Billeder
Basmatiris
135 g
Blomkål
1 stykke
Bagekartoffel
½ stk
Løg
½ stk
Kikærter
½ dåse
Cashewnødder
½+½ pose
(Nødder, Cashewnødder)
Karry
½ pose
Garam masala
¼ pose
Tomatsauce
1 stk
Piskefløde
1 dl
(Mælk, Laktose)
Grøntsagsbouillon
½ pose
Sultaner
1 pose
(Svovldioxid)
Koriander, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
894 kcal
Fedt:
36 g
Kulhydrater:
117 g
Protein:
24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Kog risene som anvist på posen.
 Skær blomkål i mindre buketter. Skræl bagekartoffel og skær i tern ca. 1x1 cm. Pil løg og skær i både. Dræn kikærterne. Blend halvdelen af cashewnødderne med ½ dl kogende vand til en puré.
 Varm lidt olie op i gryde. Steg kartofler og løg i ca. 2 min. Tilsæt cashewpuré, karry, garam marsala og steg yderligere 1 min. Kom kikærter, tomatsauce, piskefløde, 1½ dl vand og bouillon i. Lad det koge ca. 30 min. til kartoflerne er møre.
 Læg blomkålen på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie og salt. Bag dem i oven i ca. 15 min.
 Hak resten af cashewnødderne groft. Varm en stegepande op med lidt smør og steg nødderne og sultaner ved middelhøj varme i ca. 2 min.
Hak koriander groft og bland det i saucen sammen med blomkål. Smag retten til med lidt salt. Servér korma'en med ris og drys med cashew-toppingen.
Håber maden smager!