
Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Krydret tomat- og squashgryde
med cashewnødder og lime4.17 (86)
Under 35 min
18 Ingredienser
God vegetarret til de kolde dage
God vegetarret til de kolde dage
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Nødder·
- Cashewnødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Fuldkornsris
135 g
Lime
½ stk
Løg
½ stk
Tomat
1 stk
Squash
1 stk
Kikærter
1 dåse
Hvidløg
1 fed
Spidskommen
½ tsk
Timian
¾ pose
Five spice
½ pose
Sambal oelek
¼ tsk
Cherrytomater
½ dåse
Kokoscreme
1 pose
Vand
1 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Skoleagurk
1 stk
Mynte, frisk
½ pk
Cashewnødder
¾ pose
Chiliflager
¼ tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 693 kcal
- Fedt:
- 26 g
- Kulhydrater:
- 91 g
- Protein:
- 24 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skyl lime og riv skallen fint. Skær løg i skiver. Skær tomat og squash i tern. Sigt lagen fra kikærter og skyl dem.
Varm lidt olie op i en gryde. Steg løg, tomat og squash sammen med presset hvidløg. Tilsæt spidskommen, timian, five spice, sambal oelek samt lidt peber.
Tilsæt kikærter, cherrytomater, kokoscreme og vand og bouillonterning. Lad det småkoge i 10 min. Smag til med saften fra ½ lime, salt og peber.
Hak mynte fint. Skær agurk i stave og bland med mynte og lidt salt. Skær resten af limen i både og server til retten.
Drys tomat-squashgryde med cashewnødder, revet limeskal og evt. chiliflager. Servér med ris, agurk og limebåde.
Håber maden smager!