
3 dages holdbarhed
Lady & Vagabondens livret
Spaghetti kødboller med grøntsagsrig tomatsauceNy opskrift
Under 35 min
13 Ingredienser
Anderledes spaghetti med tomatsovs, som også børnene vil elske. Smagen af Italien med både krydrede små kødboller a la lady og vagabonden, grøntsagsrig sovs og basilikum.
Anderledes spaghetti med tomatsovs, som også børnene vil elske. Smagen af Italien med både krydrede små kødboller a la lady og vagabonden, grøntsagsrig sovs og basilikum.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Peber
- Salt
- Vand
Bladselleri
1 stilk
Gulerod
2 stk
Skalotteløg
½ stk
Tomatsauce
1 stk
Rød pesto
1 spsk
Oregano
½ pose
Grøntsagsbouillon
½ pose
Vand
½ dl
Hakket gris & kalv
300 g
Rød pesto
1 spsk
Oregano
½ pose
Mel
2 spsk
Pasta
200 g
Tanelli ost
1 pk
Basilikum, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 856 kcal
- Fedt:
- 28 g
- Kulhydrater:
- 98 g
- Protein:
- 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Rør kødet med pesto, oregano (resten skal bruges senere), mel, lidt salt og peber. Form farsen til ca. 6 små kødboller pr. person. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
Skyl og rens bladselleri. Pil skalotteløg og skræl gulerødder. Skær det hele i små tern.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kom pastaen i og kog 8-11 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Kom grøntsagerne i en gryde og bland med tomatsauce, pesto, oregano, bouillon og vand. Lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber. Fordel spaghetti i dybe tallerkner og kom tomatsauce på. Riv ost henover og pynt med frisk basilikum. Bella Notte
Håber maden smager!